+47 95117792
|
post@visitjondal.no

Jondal Hotel og Gjestgjevarstad

Jondal Hotel og Gjestgjevarstad har sin beliggenhet i hjertet av den sjamerende bygda Jondal i Hardanger og ligger midt i sentrum , bare et stenkast fra sjøen - Hardangerfjord. Hotellet er en æreverdig og gammel gjestegjeverstad, som har vært i drift i generasjoner.

 

I 2009 overtok ekteparet Schmaus hotelet som har blitt total renovert og har fått nye lyse og trivelige rom, som trass oppusing allikevel har fått beholdt sitt særpreg fra gamle dager. 

I tillknytning til hotellbygningen finner du fasiliteter som romslige hotellrom, fullt utrystede ferieleiligheter så vel som et idyllisk feriehus i nabobygda.

 

Direkte ved hotellet befinner seg Jondal Båthamn som er en sjamerende havn med plass til både mindre og større båter. Hardangerfjorden er et fiskeparadis på vestlandet som lar hjertet til en hver hobby fisker slå høyere. Om man prøver lykken kan en bli rikelig belønnet med en fascinerende utsikt og  fiskearter som torsk og sei.

 

Ikke langt unna og kun noen få bilminutter ifra Jondal finner man Folgefonn Skisenter som inviterer både unge og voksne til en trivelig dag i bakken.

 

For bestilling og informasjon, +47 53668563 eller epost post@jondalhotel.no. Sjå meir på web: www.jondalhotel.no

Hotellet ligg midt i Jondal sentrum ved ferjekaien. Det tek under 2 timar frå Jondal Hotel til Bergen, ca 6 timar til Oslo, Haukelidekspessen (linje 930) passerer hotellet 3 gonger dagleg. Under 30 minutt til Folgefonna Nasjonalpark, Fonna Glacier Ski resort og guida turar på Folgefonna. Kun 15 minutt til Herand, bygda som vart kåra til den flottaste bygda i Noreg i 2008 (kulturlandskapspris). Kun 30 min til Odda, ca 45 min til Tysedal og utgangspunkt for Trolltunga tur. Kun 35 minutt med ferja, og bil til Norheimsund. 

  • Kort veg til det meste i Hardanger
  • Ope heile året (-januar)
  • Jondals beste softis!
  • Uteservering

Reiserute

  1. Route: Jondal